Про проведення громадських слухань с.Рижани

Дата: 27.01.2020 14:59
Кількість переглядів: 631

УКРАЇНА

ХОРОШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

від 24.01.2020       №9

 

Про проведення громадських

слухань

 

         Беручи до уваги пропозиції жителів с. Рижани про недостатню інформованість стосовно проведення громадських слухань по обговоренню питання про розгляд детального плану території земельної ділянки по вулиці Кутузова, відповідно до ст.13, ч.4 п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком організації громадських слухань затвердженого рішенням шостої сесії Хорошівської селищної ради восьмого скликання від 20.06.2017 року № 129

 1. Провести повторно 01.02.2020 року о 12 годині за адресою: с. Рижани, вул. Кутузова, 55 в приміщенні клубу громадські слухання для жителів села Рижани, за ініціативою групи у складі: Вербило Л.Л., Маслюченко Г.В., Шевчука Ю.М. щодо обговорення питання про розгляд детального плану території земельної ділянки по вулиці Кутузова в селі Рижани, Хорошівського району Житомирської області, орієнтовною площею 0,0800 га, з метою зміни цільового призначення.

2. Протягом п’яти днів скласти план підготовки і проведення громадських слухань, визначити осіб, відповідальних за виконання його окремих етапів і плану в цілому та затвердити його у селищного голови (додаток № 1).

3. Запросити на громадські слухання депутата Хорошівської селищної ради по виборчому округу № 23 Павлів Степана Михайловича (за  згодою).

4. Секретарю ради Грозовському В.Й. та виконуючому обов’язки старости Рижанського старостинського округу Вербило Л.Л. забезпечити інформування  учасників громадських слухань про дату, час і місце їх проведення, питання, що виносяться на обговорення шляхом відповідної публікації  на офіційному веб-сайті селищної ради та розміщення оголошень.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю  за собою.

 

 

   Селищний голова                                                        Володимир СТОЛЯРЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь