Начальники виконавчих органів Хорошівської селищної ради звітували про роботу за 2019 рік.

Дата: 21.01.2020 17:01
Кількість переглядів: 1728

    21 січня відбулось перше засідання виконавчого комітету у 2020 році. Начальники виконавчих органів Хорошівської селищної ради звітували про роботу за 2019 рік.

  Осадчук Н.П.  – начальник відділу сім'ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення презентувала роботу відділу, а також хід виконання Програм соціального захисту населення та розвитку фізичної культури і спорту на території громади. Надія Петрівна творчо та конструктивно озвучила звіт про роботу відділу, визначивши пріоритетні завдання на 2020 рік.

   Шишук О.П.- начальник відділу культури прозвітував про виконання Програми культурно- освітнього розвитку за минулий рік та поділився планами на новий рік.

   Семеній О.І. – начальник служби у справах дітей окреслила основні завдання Програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини», які реалізовувались у 2019 році та поставила ряд завдань на цей рік. Зокрема, звернувшись до в.о.старост  Хорошівської селищної ради, із пропозицією підбору кандидатів на створення прийомних, патронатних сімей та дитячих будинків сімейного типу на території селищної ради.

  Головач Л.В.- керуюча справами(секретар виконкому) проінформувала членів виконкому та запрошених про виконання Програми селищних заходів у 2019 році та Закону України «Про звернення громадян».

  Зіник В.І. – перший заступник селищного голови, головуючий на засіданні виконкому, подякував в.о. старост, керівникам та спеціалістам  відділів за гарне відношення до роботи, відповідальне ставлення до своїх функціональних обов’язків.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь