Пошук

Про проведення громадських слухань

Дата: 17.01.2020 15:29
Кількість переглядів: 548

 

УКРАЇНА
ХОРОШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

від 08.01.2020       №1

 

Про проведення громадських

слухань

 

         Відповідно до ст.13, ч.4 п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком організації громадських слухань затвердженого рішенням шостої сесії Хорошівської селищної ради восьмого скликання від 20.06.2017 року № 129, з метою обговорення питань місцевого значення

 1. Провести 17.01.2020 року о 10 годині за адресою: с. Рижани, вул. Кутузова, 55  громадські слухання для жителів села Рижани, за ініціативою групи у складі: Вербило Л.Л., Маслюченко Г.В., Шевчука Ю.М. щодо обговорення питання про розгляд детального плану території земельної ділянки по вулиці Кутузова в селі Рижани, Хорошівського району Житомирської області, орієнтовною площею 0,0800 га, з метою зміни цільового призначення.

2. Протягом п’яти днів скласти план підготовки і проведення громадських слухань, визначити осіб, відповідальних за виконання його окремих етапів і плану в цілому та затвердити його у селищного голови (додаток № 1).

3. Організувати попереднє вивчення питання, що виноситься на громадські слухання та запросити на громадські слухання депутата селищної ради по виборчому округу № 23 Павлів Степана Михайловича (за  згодою).

4. Проінформувати учасників громадських слухань про дату, час і місце їх проведення, питання, що виносяться на обговорення, порядок проведення слухань.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю  за собою.

 

Селищний голова                                                                   Володимир Столярчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь