Звіт відділу сім`ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради про виконання програми «Розвитку фізичної культури і спорту, будівництва, реконструкції та ремонту спортивних споруд на період до 2020 року»

Дата: 15.01.2020 14:27
Кількість переглядів: 600

              З метою проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи наразі реалізується відділом Програма «Розвитку фізичної культури і спорту, будівництва, реконструкції та ремонту спортивних споруд на період до 2020 року», що визначає необхідні заходи до зміцнення здоров’я населення територіальної громади, залучення до активного здорового способу життя, сприяння у розвитку спортивних досягнень дітей та молоді.

              Станом на 31.12.2019р. на території Хорошівської селищної ради відповідно інформації старостинських округів знаходяться спортивні споруди:

- Поромівський с.о. - футбольне поле, дитячий ігровий майданчик, спортивний майданчик( волейбольна площадка, міні-футбольне поле, турніки, бруси);

- Дворищенський с.о. - футбольне поле, спортивний майданчик, спортивний    зал

- Сколобівський с.о. - футбольне поле, спортивний зал, спортивний майданчик

- Грушківсьуий с.о. - спортивний зал, спортивний майданчик

- Давидівськеий с.о. - спортивний зал, спортивний майданчик

- Зубринський с.о. - спортивний зал, футбольне поле, спортивний майданчик,

- Краєвщинський с.о. - спортивний зал, спортивний майданчик,

- Дащинський с.о. - спортивний майданчик,

- Рижанський с.о. - спортивний майданчик, площадка з синтетичним покриття

  з міні-футболу, футбольне поле

- Хорошівська селищна рада - стадіон Спартак, майданчик з штучним покриттям, спортивний зал  в приміщенні ДЮСШ,

Хорошівський ліцей №1 - спортивний зал, спортивний майданчик

Хорошівський ліцей №2 - спортивний зал, майданчик з штучним покриттям (баскетбол, волейбол, великий теніс), майданчик з  тренажерним обладнанням. 

              Звісно, вся спортивно – масова робота проводиться за фінансування селищної ради, цьогоріч на спорт виділено 3,1 млн. грн.( в т.ч. утримання ДЮСШ), плідної співпраці із старостинськими округами, ДЮСШ, відділом освіти Хорошівської селищної ради.     Крім цього, протягом 2019  року Хорошівською селищною радою проводилося фінансування громадських організацій ФСК «Спартак» на суму 5 тис. грн. та ФК «Хорошів» на суму 100 тис. грн. . ФСК «Спартак» проводилися спортивно-масові заходи серед жителів громади з  різних видів спорту: шахів, шашок, настільного тенісу, зимової  риболовлі.  ФК «Хорошів» в 2019 році приймав участь у Чемпіонаті Житомирської області з футболу по першій лізі, де посіли 7 місце.

         Команди   Хорошівської ОТГ приймали участь в  обласних змаганнях згідно положень: Колосіада  кращих сільських спортсменів Житомирщини, де посіли – 1 місце з перетягування канату, 1 місце з шашок, 8 місце з футболу, 5 місце з легкоатлетичної естафети, 3 місце з гирьового спорту, 4 місце з армрестлінгу, 5 місце з настільного тенісу, 6 місце з шахів.  В  змаганнях  серед команд ОТГ команда Хорошівської ОТГ посіла 4 загальнокомандне місце.

       Серед команд ветеранів з міні-футболу наші спортсмени посіли третє місце, а юні футболісти - на «Приз клубу Шкіряний м‘яч» - четверте.

       На території Хорошівської ОТГ проходили змагання із зимової та літньої спортивної риболовлі, турнір з шашок, відкритий турнір з шахів «Сколобівська Весна», змагання з гирьового спорту, турнір з настільного тенісу, до Дня захисника України були проведені змагання   «Козацькі забави» з міні-футболу, шашок, гирьового спорту та перетягування канату , де участь приймали команди старостинських округів. До Дня Конституції України проводився турнір з міні футболу, до Дня фізичної культури і спорту спільно з ДЮСШ проходили змагання серед школярів та вихованців ДЮСШ з настільного тенісу, волейболу, баскетболу, футболу. В квітні була проведена спартакіада серед допризовної молоді  Хорошівської ОТГ. В територіальній громаді пройшов Олімпійський тиждень за участю ветеранів спорту. Новинкою у спортивно – масових заходах, що проходили під час урочистого свята до Дня фізкультури і спорту були змагання «Твій перший старт» та спортивні естафети за активної участі дітей та підлітків.

      В змаганнях серед сільських голів та старост області команда нашої громади посіла четверте загальнокомандне місце. В особистому заліку - 2 місце гирьовий спорт, 3 - місце шашки, 4 - місце настільний теніс, 4 місце - дартс.

             Наразі, серед навчальних закладів проходять спортивні змагання Обласної Гімназіади. Уже проведені змагання з шахів, баскетболу та волейболу. В змаганнях з шахів перше місце посіла команда Рижанського ліцею, друге місце команда Хорошівського ліцею №2, третіми були учні Хорошівського ліцею №1. Серед шкіл І-ІІ ст. перше місце - Давидівська ЗОШ, друге – Сколобівська ЗОШ, третє – Давидівська ЗОШ.

       В змаганнях з баскетболу (дівчата) перше місце у команди Хорошівського ліцею №1, друге місце – Краївщинського НВК, третє місце – Зубринської ЗОШ.

       22 листопада в смт. Хорошів відбулися обласні зональні змагання з баскетболу серед дівчат. Серед чотирьох команд, перемігши однолітків з м.Малина, Соколівської ОТГ та Курненської ОТГ команда Хорошівського ліцею №1 вийшла та буде приймати участь у фінальних змаганнях обласної Гімназіади школярів в м.Житомирі.

                 29 листопада в спортивному залі Хорошівського ліцею №1 пройшли змагання з волейболу серед юнаків. Перше місце посіла команда  Хорошівського ліцею №1, друге місце – Зубринська ЗОШ, третє місце – Хорошівський ліцей №2. Гімназіада продовжується і спортивний азарт та жага перемоги, як ми пересвідчилися, однаково важливий для всіх навчальних закладів громади.

    

Начальник відділу    Н.Осадчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь