Звіт відділу сім`ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради про виконання програми «Розвитку фізичної культури і спорту, будівництва, реконструкції та ремонту спортивних споруд на період до 2020 року»

Дата: 15.01.2020 14:27
Кількість переглядів: 639

              З метою проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи наразі реалізується відділом Програма «Розвитку фізичної культури і спорту, будівництва, реконструкції та ремонту спортивних споруд на період до 2020 року», що визначає необхідні заходи до зміцнення здоров’я населення територіальної громади, залучення до активного здорового способу життя, сприяння у розвитку спортивних досягнень дітей та молоді.

              Станом на 31.12.2019р. на території Хорошівської селищної ради відповідно інформації старостинських округів знаходяться спортивні споруди:

- Поромівський с.о. - футбольне поле, дитячий ігровий майданчик, спортивний майданчик( волейбольна площадка, міні-футбольне поле, турніки, бруси);

- Дворищенський с.о. - футбольне поле, спортивний майданчик, спортивний    зал

- Сколобівський с.о. - футбольне поле, спортивний зал, спортивний майданчик

- Грушківсьуий с.о. - спортивний зал, спортивний майданчик

- Давидівськеий с.о. - спортивний зал, спортивний майданчик

- Зубринський с.о. - спортивний зал, футбольне поле, спортивний майданчик,

- Краєвщинський с.о. - спортивний зал, спортивний майданчик,

- Дащинський с.о. - спортивний майданчик,

- Рижанський с.о. - спортивний майданчик, площадка з синтетичним покриття

  з міні-футболу, футбольне поле

- Хорошівська селищна рада - стадіон Спартак, майданчик з штучним покриттям, спортивний зал  в приміщенні ДЮСШ,

Хорошівський ліцей №1 - спортивний зал, спортивний майданчик

Хорошівський ліцей №2 - спортивний зал, майданчик з штучним покриттям (баскетбол, волейбол, великий теніс), майданчик з  тренажерним обладнанням. 

              Звісно, вся спортивно – масова робота проводиться за фінансування селищної ради, цьогоріч на спорт виділено 3,1 млн. грн.( в т.ч. утримання ДЮСШ), плідної співпраці із старостинськими округами, ДЮСШ, відділом освіти Хорошівської селищної ради.     Крім цього, протягом 2019  року Хорошівською селищною радою проводилося фінансування громадських організацій ФСК «Спартак» на суму 5 тис. грн. та ФК «Хорошів» на суму 100 тис. грн. . ФСК «Спартак» проводилися спортивно-масові заходи серед жителів громади з  різних видів спорту: шахів, шашок, настільного тенісу, зимової  риболовлі.  ФК «Хорошів» в 2019 році приймав участь у Чемпіонаті Житомирської області з футболу по першій лізі, де посіли 7 місце.

         Команди   Хорошівської ОТГ приймали участь в  обласних змаганнях згідно положень: Колосіада  кращих сільських спортсменів Житомирщини, де посіли – 1 місце з перетягування канату, 1 місце з шашок, 8 місце з футболу, 5 місце з легкоатлетичної естафети, 3 місце з гирьового спорту, 4 місце з армрестлінгу, 5 місце з настільного тенісу, 6 місце з шахів.  В  змаганнях  серед команд ОТГ команда Хорошівської ОТГ посіла 4 загальнокомандне місце.

       Серед команд ветеранів з міні-футболу наші спортсмени посіли третє місце, а юні футболісти - на «Приз клубу Шкіряний м‘яч» - четверте.

       На території Хорошівської ОТГ проходили змагання із зимової та літньої спортивної риболовлі, турнір з шашок, відкритий турнір з шахів «Сколобівська Весна», змагання з гирьового спорту, турнір з настільного тенісу, до Дня захисника України були проведені змагання   «Козацькі забави» з міні-футболу, шашок, гирьового спорту та перетягування канату , де участь приймали команди старостинських округів. До Дня Конституції України проводився турнір з міні футболу, до Дня фізичної культури і спорту спільно з ДЮСШ проходили змагання серед школярів та вихованців ДЮСШ з настільного тенісу, волейболу, баскетболу, футболу. В квітні була проведена спартакіада серед допризовної молоді  Хорошівської ОТГ. В територіальній громаді пройшов Олімпійський тиждень за участю ветеранів спорту. Новинкою у спортивно – масових заходах, що проходили під час урочистого свята до Дня фізкультури і спорту були змагання «Твій перший старт» та спортивні естафети за активної участі дітей та підлітків.

      В змаганнях серед сільських голів та старост області команда нашої громади посіла четверте загальнокомандне місце. В особистому заліку - 2 місце гирьовий спорт, 3 - місце шашки, 4 - місце настільний теніс, 4 місце - дартс.

             Наразі, серед навчальних закладів проходять спортивні змагання Обласної Гімназіади. Уже проведені змагання з шахів, баскетболу та волейболу. В змаганнях з шахів перше місце посіла команда Рижанського ліцею, друге місце команда Хорошівського ліцею №2, третіми були учні Хорошівського ліцею №1. Серед шкіл І-ІІ ст. перше місце - Давидівська ЗОШ, друге – Сколобівська ЗОШ, третє – Давидівська ЗОШ.

       В змаганнях з баскетболу (дівчата) перше місце у команди Хорошівського ліцею №1, друге місце – Краївщинського НВК, третє місце – Зубринської ЗОШ.

       22 листопада в смт. Хорошів відбулися обласні зональні змагання з баскетболу серед дівчат. Серед чотирьох команд, перемігши однолітків з м.Малина, Соколівської ОТГ та Курненської ОТГ команда Хорошівського ліцею №1 вийшла та буде приймати участь у фінальних змаганнях обласної Гімназіади школярів в м.Житомирі.

                 29 листопада в спортивному залі Хорошівського ліцею №1 пройшли змагання з волейболу серед юнаків. Перше місце посіла команда  Хорошівського ліцею №1, друге місце – Зубринська ЗОШ, третє місце – Хорошівський ліцей №2. Гімназіада продовжується і спортивний азарт та жага перемоги, як ми пересвідчилися, однаково важливий для всіх навчальних закладів громади.

    

Начальник відділу    Н.Осадчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь