Тиждень права

Дата: 13.12.2019 14:03
Кількість переглядів: 941

  В Україні, в рамках Всеукраїнськоготижня права, з 9 грудняпроходять заходи з нагодипроголошенняЗагальноїдекларації прав людини та святкування у 2019 році 30-ї річниціприйняттяКонвенції ООН про права дитини.

           До проведенняВсеукраїнськоготижняправа активно долучилисяспеціалісти відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населенняХорошівської селищної ради. Так, змістовний та цікавий виховний захід "Твої права - твій захист" з учнями 1 -4 класівРижанського ліцею пройшов за участі ювенальної превенції, центру безоплатної правової допомоги. Година спілкування «Вгадай, обов’язок чи право» в ігровій форміпроведена спеціалістами відділу для  школярівмолодшихкласів Хорошівських ліцеїв№ 1 та № 2.

        Водночас, інформаційно – просвітницьку роботу щодо захисту прав дітей проводила в сім’ях Хорошева та старостинських округів згуртована бригада відділу, служби у справах дітей, ювенальної превенції, в.о.старост, звертаючи увагу на відповідальність батьків,запобігання дискримінації та насильству,забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіківв родинах.

                 Соціальний працівник Якубенко О.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь