Рейд

Дата: 11.12.2019 16:00
Кількість переглядів: 1391

       10 грудня 2019 року службою у справах дітей спільно з відділом сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення, з метою запобігання негативним проявам у дитячому середовищі, попередження травмування та загибелі дітей, виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування та проведення обстеження умов проживання прийомних сімей, дитячого будинку сімейного типу,родин, в яких проживають діти, що опинилися в складних життєвих обставинах,провели обстеження умов проживання сімей на території Рижанського, Зубринського, Дашинського старостинського округів.

       За місцем проживання відвідано 14 родин, в яких виховуються 43 неповнолітні дитини.

  Відповідно попередніх, неодноразових рекомендаційспеціалістів чимало сімей впорядкували будинки та прибудинкову територію, заготовили дрова на опалювальний сезон, задовольняють потреби дітей. Однак, в окремих сім’ях, виявлено незадовільний санітарно-гігієнічний стан житлових приміщень, продуктів харчування обмаль.

     В ході проведення рейду з усіма батьками була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, попереджено про адміністративну відповідальність, згідно чинного законодавства. Наголошено про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині, необхідність приділяти значну увагу стану здоров’я дітей, вчасної вакцинації, та, у разі необхідності, негайно звертатися до лікувальних закладів.

 

Спеціаліст І категорії

 служби у справах дітей

Хорошівської селищної ради

 Оксана ГАСІЦА

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь