Пошук

Крок назад до школи

Дата: 28.11.2019 08:17
Кількість переглядів: 1121

     Як бути суспільно – активними, як не бути байдужими до того, що відбувається поруч – ці та багато інших питань обговорювали під час зустрічі «Крок назад до школи» з учнями 10 – 11 класів Хорошівського ліцею №1заступник селищного голови, голова молодіжної ради Засімчук С., начальник служби у справах дітей Хорошівської селищної ради Семеній О. та начальник відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Осадчук Н.. Головним нашим завданням було почути дітей та дати їм зрозуміти, що для їх всебічного забезпечення, вони мають та можуть бути причетними до пропозицій та прийняття владних рішень.

     Цікаво було слухати думки підлітків – це були виважені, цілком дорослі та мотивовані пропозиції щодо покращання життя громади вцілому та, зокрема, дітей. Старшокласники мріють про якнайшвидше відкриття молодіжного простору, де можна було б поспілкуватися та відпочити з друзями, їм в школу потрібна мультимедійна дошка, вони хочуть бачити селище чистим та привабливим, організовувати та проводити конкурси. А головне, що дуже приємно, хлопці та дівчата одностайні у бажанні бути особисто причетними до виконання  того, що пропонують.

     Як зауважив Засімчук С., - такі зустрічі повинні обов’язково продовжуватися в усіх навчальних закладах, адже співпраця соціальних партнерів, дітей та молоді забезпечить формування або корекцію планів дій щодо забезпечення прав дітей та молоді, створення умов для їх всебічного розвитку.

О.Кучер, заступник начальника відділу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь