День спільних дій в інтересах дітей

Дата: 22.11.2019 11:45
Кількість переглядів: 819

       З метою залучення дітей до активно – пізнавального життя, поглиблення знань про права дитини згідно Конвенції ООН про права дітей та вміння застосовувати їх на практиці, з 18 по 20 листопада 2019 року проводилися відвідування сімей з дітьми за участю служби у справах дітей, в.о.старост, ювенальної превенції, дільничних інспекторів та працівників ДСНС. За ці дні ми поспілкувалися з батьками та дітьми з 12 сімей старостинських округів, працювали з учителями та медичними працівниками стосовно всебічної підтримки дітей.

       20 листопада у навчальних закладах Хорошева пройшла акція «Ми хочемо вас почути», під час якої листівки зі своїми мріями, побажаннями до керівництва селищної ради, вчителів та особистими баченнями майбутнього селища учні залишили у скриньках. Вся інформація, висловлена дітьми, буде обговорена при селищному голові за участю керівників структурних підрозділів селищної ради.

О.Кучер, заступник начальника відділу

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь