Пишаємось своїми талантами!

Дата: 22.11.2019 11:37
Кількість переглядів: 763

       19 листопада у місті Коростені родини з нашої громади, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,брали участь в обласному мистецькому конкурсі-фестивалі родин «Увага дитині-успіх країні». Діти з батьками мали можливість творчо самовиразитись, поділитися  мистецькими здобутками у номінаціях -

«Родинний марафон талантів – «Хвилина слави»,

«Світ родинних захоплень»,

«Родинна смакота».

        Заворожувала ліричною музичною п’єсою учасників фестивалю Розводовська Марія. Музика з дитинства стала для дівчинки невід’ємною частиною її духовного світу.  

        Прийомна сім’я Панченко демонструвала окремі напрямки декоративно-ужиткового мистецтва. Картини вишиті бісером, в’язані крючком серветки, м’які іграшки, одяг стали окрасою творчої виставки.

        Сидорчук Ліза ділилася одним із рецептів приготування страви східної кухні «Лоллі – Попси». Шедеврами домашньої кулінарії, м’ясними стравами родина опікунів/піклувальників  завжди частує гостей своєї затишної оселі.

        На фестивалі панували святкова атмосфера, відчуття зірковості, дитяча креативність, які об’єднали учасників у теплу родинну зустріч.В кінцісвяткової програмивсі, без винятку,отрималипочеснідипломитаподарунки.

        Хорошівська селищна рада, служба у справах дітей намагаються реалізовувати право кожної дитини об’єднаної територіальної громади на розвиток талантів, щороку забезпечують участь дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в обласному мистецькому конкурсі-фестивалі родин, організовують перевезення та супровід юних учасників до місця проведення.

        Наші дітитакірізні, в кожного своя життєва історія, але їхоб’єдналалюбов до мистецтва. Хочетьсяпобажатиїмподальшихуспіхів і творчихзлетів. Сподіваємось, щокожен з них знайдесвоємісце в цьомужитті і реалізуєсвій талант чи творчий задум.

 Спеціаліст І категорії

 служби у справах дітей

Хорошіської селищної ради

Оксана ГАСІЦА

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь