Вибір професії

Дата: 15.11.2019 15:55
Кількість переглядів: 695

Вибір професії – один з найскладніших і найвідповідальніших кроків в житті молодої  людини. Визначитися з цим вибором молоді щороку допомагають працівники служби зайнятості та освітяни. Одним із етапів професійного орієнтиру є день кар'єри.

15 листопада в Хорошівському будинку культури відбувся день кар'єри для учнівської молоді, мета якого – зорієнтувати учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, розширити їх уявлення про робітничі професії, сформувати позитивне ставлення до них, надати інформацію про навчальні заклади.

На ярмарку зібралися учні навчальних закладів Хорошева. Загалом ярмарок відвідало 120 старшокласників. У ході заходу представники навчальних закладів Житомирщини, зокрема державного університету ім. І.Франка, Державного університету "Політехніка", військового інституту ім. С.П.Корольова, автомобільно- дорожнього коледжу, агротехнічного коледжу, медичного інституту, центру професійно - технічної освіти, політехнічного ліцею, Головинського вищого професійного училища нерудних технологій провели презентацію своїх навчальних закладів. Були встановлені інформаційні стенди, а також всі бажаючі отримали брошури та буклети та взяли участь у майстер -класах.. Учасники заходу мали змогу поінформувати майбутніх абітурієнтів про умови вступу, перелік спеціальностей та організацію навчання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь