Козацькі забави

Дата: 15.10.2019 11:41
Кількість переглядів: 867

             13 жовтня, на передодні свята Дня Захисника України,  другий рік поспіль в смт.Хорошів пройшли змагання «Козацькі забави» серед команд старостинських округів Хорошівської селищної ради, підготовлені відділом сім’ї, дітей, молоді,спорту та соціального захисту населення, відділом та будинком культури, дитячо – юнацькою спортивною школою. Участь в змаганнях прийняло шість команд. Змагання проходили з шашок, гирьового спорту, перетягування канату та міні-футболу. За результатами змагань в командному заліку перше місце посіла команда Хорошівської селищної ради, другими були спортсмени з Дворищенського старостинського округу та третю сходинку турнірної таблиці посіли учасники Сколобівського старостинського округу. Переможці змагань були нагороджені селищною радою, відділом сім’ї, дітей, молоді,спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради грамотами та грошовими сертифікатами на придбання спортивного інвентарю.

         Вперше до «Козацьких забав» долучилися учасники скандинавського руху, які пропагують здоровий спосіб життя, мотивують до занять фізичною культурою, спортом та мешканці громади – люди з інвалідністю, які прийняли участь в оздоровчому заїзді на інвалідних візках. Саме їм найбільша  шана, адже їх бажання бути активними учасниками життя громади викликає захоплення та закликає громадян не бути байдужими. А ще змагалися сім’ї з дітками в сімейному спортивному конкурсі. Перше місце у родини Чижевських (Хорошів), друге – сім’я Турчин (с.Ліски), третє – сім’я Сергієнків (с.Ліски).

         Всіх учасників змагань та гостей частували козацьким кулішем Сергійчук В. та Макаров В., а музичний супровід свята організували В.Райковський та М.Кириченко.

 

В.Панченко, провідний фахівець відділу

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь