Житлова комісія 03.10.2019р.

Дата: 08.10.2019 13:58
Кількість переглядів: 1245

       Повідомляємо, що рішенням Житомирської обласної ради від 17.09.2019 №1585 «Про внесення змін до обласного бюджету Житомирської області на 2019 рік» Хорошівському району затверджено субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа в сумі 968688 грн.

           Відповідно до  попередньо поданої пропозиції Хорошівської селищної ради  про виплату грошової компенсації на придбання житла у власність особам із числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, для Хорошівської  ОТГ  виділено кошти на  грошову компенсацію одній особі.

           03.10.2019 року в Хорошівській селищній раді відбулося чергове засідання Комісії з визначення напрямів на які у 2019 році буде спрямована субвенція.  На повістку денну Комісії винесено питання - визначення черговості осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування для виплати грошової компенсації на придбання житлового приміщення.Рішення Комісії абозміни до рішення затверджуються виконавчим комітетом Хорошівської селищної ради.

         Нагадуємо, що головним розпорядником субвенції у Хорошівському районі є управління праці та соціального захисту населення, що здійснюватиме в подальшому виплату грошової компенсації. 

 

Начальник служби у справах дітей

Олена СЕМЕНІЙ

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь