Пошук

Працює Служба з перевезення

Дата: 17.09.2019 14:24
Кількість переглядів: 629

     Турбота про найуразливіші категорії населення, сприяння у вирішенні проблем людей з інвалідністю, в сім’ях у складних життєвих обставинах, одиноких громадян похилого віку – це ті пріоритетні напрямки діяльності селищної ради, зокрема відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради, у сфері виконання завдань соціальної політики держави.

       Поряд з благодійними акціями, індивідуальною роботою з громадянами, наразі, ефективно запрацювала Служба з перевезення дітей та осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно – рухового апарату. Спеціалісти уже працювали із замовленнями в Поромівці, Рижанах, Хорошеві. Очікують на виїзд Сколобів, Березівка.

     Дбаючи про розширення категорій отримувачів послуги з перевезення, відділ звернувся до депутатів та отримав підтримку щодо можливостей обслуговування осіб та дітей, які через хворобу чи за віком не можуть самостійно пересуватися та потребують сторонньої допомоги.

     Разом з тим, спеціалісти відділу у, вільний від перевезення час, людей з інвалідністю, тепер мають можливість використовувати автомобіль для відвідування сімей, проводити з членами родин профілактичну роботу, сприяти членам родин у подоланні складних життєвих обставин.

Якубенко О., соціальнийпрацівник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь