УВАГА! ПОЖЕЖНА НЕБЕЗПЕКА!

Дата: 10.09.2019 16:41
Кількість переглядів: 1084

       В умовах сухої погоди та сильного вітру різко зростає небезпека виникнення пожеж, особливо це стосується відкритої місцевості на територіях населених пунктів Хорошівської громади. Причини залишаються не змінними – людський фактор, нехтування правилами безпеки.

       Лише протягом декількох днів (6-10 вересня) в Хорошівськму  районному секторі УДСНС України в Житомирській області зареєстровано більше 10 повідомлень про пожежі на території Хорошівської селищної ради.

       Гасити такі пожежі складно, адже висохла рослинність спалахує, мов факел, і полум’я поширюється зі швидкістю вітру. Також ускладнює приборкання таких пожеж і відсутність поблизу джерел водопостачання: пожежних гідрантів та водоймищ. Тоді на допомогу приходять лісники, фермери, жителі населених пунктів.

       Наслідки людської недбалості у сукупності із складними погодними умовами, стають вражаючими та можуть привести до трагедії.

       Шановні мешканці Хорошівської громади!

       Вкотре нагадуємо та застерігаємо - палити, розводити та залишати  багаття, застосовувати будь-який відкритий вогонь в лісосмугах, на узбіччях доріг і поблизу них, спалювати суху рослинність та сміття, категорично забороняється!

       Пам'ятайте, що в умовах сухої, спекотної погоди при сильному поривчастому вітрі невеличкі осередки вогню дуже швидко розповсюджуються і переростають у великі пожежі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь