УВАГА! ПОЖЕЖНА НЕБЕЗПЕКА!

Дата: 10.09.2019 16:40
Кількість переглядів: 591

       В умовах сухої погоди та сильного вітру різко зростає небезпека виникнення пожеж, особливо це стосується відкритої місцевості на територіях населених пунктів Хорошівської громади. Причини залишаються не змінними – людський фактор, нехтування правилами безпеки.

       Лише протягом декількох днів (6-10 вересня) в Хорошівськму  районному секторі УДСНС України в Житомирській області зареєстровано більше 10 повідомлень про пожежі на території Хорошівської селищної ради.

       Гасити такі пожежі складно, адже висохла рослинність спалахує, мов факел, і полум’я поширюється зі швидкістю вітру. Також ускладнює приборкання таких пожеж і відсутність поблизу джерел водопостачання: пожежних гідрантів та водоймищ. Тоді на допомогу приходять лісники, фермери, жителі населених пунктів.

       Наслідки людської недбалості у сукупності із складними погодними умовами, стають вражаючими та можуть привести до трагедії.

       Шановні мешканці Хорошівської громади!

       Вкотре нагадуємо та застерігаємо - палити, розводити та залишати  багаття, застосовувати будь-який відкритий вогонь в лісосмугах, на узбіччях доріг і поблизу них, спалювати суху рослинність та сміття, категорично забороняється!

       Пам'ятайте, що в умовах сухої, спекотної погоди при сильному поривчастому вітрі невеличкі осередки вогню дуже швидко розповсюджуються і переростають у великі пожежі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь