РОБОЧА НАРАДА

Дата: 02.09.2019 17:29
Кількість переглядів: 707

02.09.2019  під головуванням селищного голови Столярчука В.В. відбулась робоча нарада за участю першого заступника селищного голови Зіника В.І., начальників відділів Хорошівської селищної ради Шишука О.П., Шарненкової Т.О. та головного лікаря ЦПМСД Стецюка П.І. Основними питаннями для обговорення стали:

 1) Продаж психотропних та наркотичних речовин хворим, які перебувають на диспансерному обліку, в аптеках , розташованих на території Хорошівської селищної ради.

2) Недостатність фінансування освітньої субвенції для виплати заробітної плати педагогічним працівникам Хорошівської ОТГ.

В ході наради доручено головному лікарю ЦПМСД підписати  договори з аптеками на продаж психотропних та наркотичних речовин.

Щодо недостатності  фінансування освітньої субвенції – підготовлено листи-звернення депутатського корпусу та селищного голови Столярчука В.В.  на Міністерство освіти і науки України, Народного депутата України Грищенко Т.М., на облдержадміністрацію та обласну раду з проханням додатково переглянути розподіл коштів освітньої субвенції для виплати заробітної плати педагогам Хорошівської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь