Літня спортивна риболовля

Дата: 19.08.2019 08:50
Кількість переглядів: 732

   Минулої неділі на дамбі водойми села Дворище проходили змагання зі спортивної рибної ловлі. Учасники були поділені на сектори, кожен з яких отримав дві з половиною години на ловлю риби. Після того як час вийшов почалось зважування. Отже, у номінації «Найбільша риба в см» перше місце посів Сергій Засімчук, ІІ – Руслан Колос, ІІІ - Олег Шишук. Переможцями номінації «Кількість риби в штуках» стали Володимир Матвієнко – І місце, Олександр Чайківський – ІІ місце, Володимир Столярчук – ІІІ місце. У номінація «Вага всієї виловленої риби» журі визначило таких переможців: І місце – Віктор Красуцький, ІІ місце - Віктор Мінялук, ІІІ місце – Володимир Федорович.

    У командному заліку перше місце виборола команда «Ветеран»(Федорович Володимир, Мінялук Віктор,Красуцький Віктор), на другому місці рибалки Хорошівської селищної ради (Засімчук Сергій,Колос Руслан,Столярчук Володимир), третю сходинку посіла команда «Чайка»(Чайківський Олександр,Чумаков Віктор,Семенчук Дмитро).

   Селищний голова Володимир Столярчук нагородив перможців та вручив їм цінні подарунки. Та свято на цьому не закінчилося. У дружній веселій компанії та спокійній атмосфері проходило куштування рибацької юшки та картоплі з грибами та м’ясом.

  Висловлюємо подяку усім учасникам, суддям та кухарям а також усім, хто долучився до проведення змагань, за гарну організацію, чесну боротьбу та відповідальне ставлення до своїх обов’язків. Особлива подяка ТОВ «АСТ-Агро» в особі Чайківського Миколи за надання спонсорської допомоги на  придбання подарунків для нагородження переможців змагань.

Володимир Панченко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь