Спільно подбаємо про безпеку дітей влітку

Дата: 11.07.2019 11:31
Кількість переглядів: 817

       Триваютьлітніканікули, відпустки.На жаль, часто через необережністьдітей та недбалістьдорослих пора відпочинку не проходить без прикрихвипадків. Легковажнеповодженнядітей з вогнем, водою, газом, незнанняелементарних правил безпечноїповедінки – першопричинисумних та трагічнихнаслідків.  Бідатрапляєтьсятоді, коли дітейзалишаютьнапризволяще, коли батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків, нехтують потребами дітей. Тому, суб’єкти соціальної роботи Хорошівської ОТГ (служба у справах дітей, відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення, ювенальна превенція Хорошівського відділу поліції, в.остарост) систематичноздійснюють відвідування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітних, малозабезпечених сімей, родин опікунів/піклувальників та інших для того, щоб мінімізувати ризик для життя своїх маленьких мешканців громади. Так,  08.07.2019 у Грушківському, Рижанськомустаростинських округах вище вказаними організаціями проведена профілактична робота з батьками та дітьми, щодо безпечної поведінки  влітку, відповідального батьківства. Членам відвіданих родин були роздані інформаційні пам’ятки, листівки з правилами безпеки на воді, в лісі; номерами телефонів пожежних-рятувальників, поліції, швидкої допомоги, соціальних служб, куди можна звернутися у разі небезпеки. Вже в котре наголошували батькам,

              Шановні батьки!

            Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюються ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди — потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти у тій чи іншій ситуації.

       Подбаймо разом, щобканікули для дітейпроходили весело, корисно, а головне  безпечно.Життя наших дітейзалежитьтількивід нас самих.

Начальник служби у справах дітей  Хорошівської селищної ради Семеній О.І.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь