Хорошівська ОТГ проводить профілактичні рейди.

Дата: 05.07.2019 08:23
Кількість переглядів: 799

         02.07.2019 року в Сколобівськомустаростинському окрузі, служба у справах дітей  Хорошівської селищної ради спільно із соціальними партнерами (ювенальна превенція Хорошівського ВП, відділ сім’ї дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення, в.о.старостиСколобівського с/о) провели профілактичний рейдсеред сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час рейду перевірено житлово-побутові умови проживання сімей, із членами родинпроведені профілактичні бесіди щодо ведення здорового способу життя, поліпшення санітарно-гігієнічних норм в помешканні, цільового використання державних соціальних виплат на дітей.

        Батьків поінформовано  про відповідальність за життя та здоров’я власних дітей, контролю за їх поведінкою, належного догляду за ними, організацію ними безпечного та корисного відпочинку для дітей. 

       Дітям надані рекомендації щодо дотримання правил безпечної поведінки з вогнем, на дорозі, біля відкритих водоймищ та ін..

         За підтримки небайдужих мешканців громади сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах отримали гуманітарну допомогу (б/у одяг, взуття, постільну білизну).

         З метою упередження, зменшення нещасних випадків серед дітей та молоді, формування безпечної поведінки, недопущення дитячої бездоглядності, безпритульності -  працюємо спільно.

 

Начальник служби у справах дітей 

Хорошівської селищної ради

 Семеній О.І.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь