День захисту дітей

Дата: 28.05.2019 17:23
Кількість переглядів: 693

     День захисту дітей - щасливе та безтурботне свято. Тому основна мета  провести його з піснями, танцями, конкурсами та подарунками, що і вдалося зробити 28 травня в смт. Хорошівспільними зусиллями відділівХорошівської селищної ради. Учасниками свята стали понад 300 дітей навчальних закладів  Хорошівськоїоб’єднаної громади.

     Під час проведення свята діти мали змогу позмагатися з дорослими під час забігу на 500 метрів,  флеш- моб організував всіх бажаючих потанцювати, а самих маленьких привабив малюнок на асфальті.Спортивними іграми було охоплено максимально самих сміливих завзятих та рухливих дітей. За власними бажаннями  дітлахи були учасниками  майстер -   класу перукарського мистецтва, виробів з картону, розмальовок на мольбертах. 

    Поліцейські влаштували святкові дійства з виставки макетів зброї та спецзасобів, працівники ДСНС ознайомлювали з пожежною технікою, що для дітей було надзвичайно цікаво. Протягом свята присутні могли ознайомитися з виставкою робіт конкурсу для дітей з інвалідністю «Повір у себе і в тебе повірять інші». Завершилося свято гала - концертом за участю танцювальних та співочихдитячих колективів, ансамблю «Кольорові пташки», гостей із Житомира – ансамблю «Короліски», вихованців музичних шкіл Хорошева та Нової – Борової, дитячої студії «Феєрія».Всі діти під час проведення свята поласували солодощами, отримали призи та подарунки.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь