Пошук

Змагалися риболови

Дата: 19.02.2019 09:40
Кількість переглядів: 10525

 

              16 лютого на мисливсько-рибальський базі в селі Кропивенка відбулися змагання із зимового - спортивного рибальства серед команд Хорошівської ОТГ. Участь у змаганнях прийняло 9 команд Хорошівської громади та одна команда гостей Іршанської ОТГ. Усі учасники  своєчасно прибули на змагання, маючи бадьорий настрій та бажання перемоги. Після проведення жеребкування головний суддя змагань оголосив правила проведення змагань та визначення переможців. Минув контрольний час, оголошено фініш – і всі пішли на зважування риби.

   За результатами підведення підсумків в особистій першості в номінації найбільша кількість риби (в штуках) перемогу святкував: Красуцький Віктор з результатом 39 рибин, на другому місці - Федорович Володимир 38 штук , третє місце посів - Вдовиченко Сергій з результатом 32 штуки. В номінації найбільша рибина в сантиметрах  нагороду отримав  Гаврилюк Анатолій (28см.), друге місце – Мінялук Віктор (26см.), третє місце зайняв Колос Руслан (22см.).    В номінації найбільша вага всієї спійманої риби в кілограмах перемогу святкував – Федорович Володимир(0,690кг.), друге місце у Красуцького Віктора(0,660кг.), третє місце Ковальчук Микола(0,620кг.).         

              В командному заліку за найбільшу вагу всієї спійманої риби трьох учасників на першу сходинку потрапила команда «Будівельний двір» в складі:Красуцького Віктора, Вдовиченків Миколи та Сергія,   друге місце посіла команда «Ветеран» в складі –

Лажкова Олександра, Мінялука Віктора та Федоровича Володимира, третіми були рибаки команди « Відділу культури»  в складі капітана команди Зубрицького Миколи, Шишука Олега та Лавринчука Віктора.

              Усіх учасників та гостей спортивного заходу привітав та вручив нагороди селищний голова Володимир Столярчук. Переможці змагань були нагороджені грамотами та призами Хорошівської селищної ради. Хочемо подякувати всім, хто приймав участь в організації та проведенні змагань: відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення, відділу освіти, відділу культури, магазину Будівельний двір,  (Осадчук Надії, Шишуку Олегу, Шарнінковій Тетяні, Ющенку Петру, Панченку Володимиру, Сорокіну Миколі, Грицанюку Володимиру, Кривцю Василю). Всім учасникам змагань бажаємо міцного здоров’я, успіхів в особистому житті. До нових зустрічей.

 

Головний суддя змагань Володимир Панченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь