Про забезпечення прибирання територій Хорошівської селищної ради від снігу та льоду

Дата: 23.01.2019 14:24
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

УКРАЇНА

                                                  ХОРОШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

від 22.01.2019       №4

Про забезпечення прибирання територій

Хорошівської селищної ради від снігу та льоду  

 

         Керуючись ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Правилами благоустрою, з метою забезпечення  належного прибирання прилеглих територій від снігу, льоду у зимовий період та запобігання надзвичайним ситуація природного характеру

         1.Керівникам установ, підприємств, організацій, фізичним особам –підприємцям, фізичним особам – власникам приватних домоволодінь, нежитлових будівель і споруд, розташованих на території Хорошівської селищної ради забезпечити  щоденно прибирання від снігу та льоду:

    1. Території в межах виділеної земельної ділянки на праві власності, оренди, користування.
    1. Прилеглої території, яка межує з територією суб’єкта господарювання або приватного домоволодіння на відстані 15 м (по периметру) від огорожі, споруди або обмежена краєм проїзної частини вулиці чи дороги.

         2. Балансоутримувачам багатоквартирного житлового фонду забезпечувати щоденне регулярне прибирання  прибудинкових територій від снігу та льоду.

3. Особам, переліченим в пунктах 1 і 2 розпорядження, регулярно виконувати заходи з очищення прилеглих територій , дахів будинків і споруд від снігу та льоду у світлий час доби з дотриманням правил позначення території, в межах якої ведуться роботи з очищення.

4. Хорошівському  Комунальному підприємству  забезпечити очищення від снігу та льоду пішохідних тротуарів та доріг  по смт Хорошів.

5. У разі виявлення фактів порушення правил благоустрою прилеглих територій  в частині прибирання від снігу та льоду території - передавати за належністю матеріали, необхідні для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності у справі про порушення правил благоустрою територій населених пунктів (стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

6. Оприлюднити розпорядження на офіційному веб-сайті Хорошівської селищної ради та у засобах масової  інформації.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів Зіника В.І.

  

 

Селищний голова                                                        В. В. Столярчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь