Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Хорошівської селищної ради

Дата: 18.12.2018 09:24
Кількість переглядів: 764

 

Фото без опису

 

     Згідно з рішенням виконавчого комітету Хорошівської селищної ради №168 від 28.11.2018 оголошується проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Хорошівської селищної ради.

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про відходи», постанов Кабінету Міністрів України  №1070 від 10.12.2008р. «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» та №1173 від 16.11.2011р. «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів».

 

 

       1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Хорошівської селищної ради,

 12101, Житомирська область,  смт. Хорошів , вул. Героїв України, 13

      

  1. Підстава для проведення конкурсу:

 

         Рішення Хорошівської селищної ради «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Хорошівської селищної ради» від «15» листопада 2018 року №411.

      

  1. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону осіб, в яких можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

      3.1.Місце: 12101, Житомирська область, смт. Хорошів, вул. Героїв України,13 сесійний зал.

      3.2.Дата: 22.01.2019 року

      3.3.Час: 14:00.

    3.4.  Зіник Василь Іванович– заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, тел.  (04145) 32435.

    1. Гонгало Ірина Анатоліївна– головний спеціаліст-юрисконсульт, тел. (04145)31840

 

                4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

      4.1. Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.

   4.2. Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території селищної ради.

     4.3. Наявність або можливість забезпечення матеріально-технічної бази на території селищної ради, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

     4.4. Вартість послуги з вивезення побутових відходів.

     4.5. Досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.

   4.6. Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з збирання та вивезення побутових відходів відповідно до вимог нормативних документів.

     4.7. Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України.

    

 

5.     Характеристика території де повинні надаватися послуги з                                    вивезення побутових відходів

-  будинки комунальної власності -44;

-  багатоквартирні будинки-44;

-  приватні будинки;

- суб’єкти господарювання;

- бюджетні установи;

- протяжність доріг 64,15  км., із них 20,15 км. з твердим покриттям;

- відстань від межі смт. Хорошів до сміттєзвалища - 3 км 500 м.

  1. Характеристика об’єктів утворення відходів.

Назва об'єкта утворення побутових відходів

Показник

Багатоквартирні житлові будинки із них:                              

 

5-ти поверхових

4-ох поверхових

3-ох поверхових

2-ох поверхових

9

2

5

40

кількість мешканців багатоквартирних будинків                    

3000

місцезнаходження будинків                            

Будинки розміщені на всій території громади

наявність, кількість, місцезнаходження, об'єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів       

Кількість контейнерних майданчиків -  0;

Кількість контейнерів-55.

7 .Вимоги до конкурсних пропозицій.

     7.1.Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

     7.2.Учасник може змінити або анулювати свою пропозицію шляхом повідомлення про це організатора конкурсу у письмовій формі до настання кінцевого терміну подання конкурсних пропозицій.

   7.3.Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії документів, передбачених конкурсною документацією.

    7.4.Кожен учасник має право подати тільки одну конкурсну пропозицію.

  7.5.Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, номери контактних телефонів, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

    7.6.Пропозиція друкується та підписується учасником або особою (особами), належним чином уповноваженими підписувати за учасника. Такі повноваження зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. На всіх сторінках пропозиції мають міститися відбитки печатки учасника та підпис уповноваженої особи (осіб). Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки, позначаються ініціалами особи або осіб, що підписують пропозицію. Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до конкурсної комісії та підписаних відповіднимчином, несе учасник.

  7.7.Кожна частина конкурсної пропозиції повинна бути зброшурована, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів.

   

 

8 .Місце, способи та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

    8.1. Місце:12101, Житомирьська обл., смт. Хорошів, вул. Героїв України, 13      

    8.2. Спосіб: особисто або поштою.

    8.3. Кінцевий строк: до 16.01.2018 року.

    8.4. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

    8.5. Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку. На прохання учасника конкурсу конкурсна комісія підтверджує надходження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу.

   8.6. Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.

    8.7.Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

  8.8.Повідомлення Учасника про зміни або анулювання пропозиції готується, запечатується, маркується та відправляється у зовнішніх та внутрішніх конвертах, додатково позначених «Зміни» або «Анулювання» відповідно. Повідомлення про анулювання може також надсилатися засобами зв’язку, але з наступним надсиланням письмового підтвердження, із поштовим штемпелем не пізніше кінцевого терміну подання пропозицій

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь