СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА

Дата: 12.11.2018 16:38
Кількість переглядів: 800

        9 листопада в Україні відзначався Всеукраїнський день працівників культури та  майстрів народного мистецтва.

       Урочистості з нагоди свята відбулись і в Хорошівській громаді. Так, 8 листопада у малій залі Хорошівського Будинку культури відбувся святковий захід для працівників культури та мистецтв Хорошівської селищної ради.

       З вітальними словами до всіх, хто за покликом серця розвивають культуру рідного краю, звернулись представники місцевої влади – голова райдержадміністрації Галина Ширченко, голова районної ради Андрій Ющенко, Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук та шановні гості – депутати Житомирської обласної ради Микола Рудченко і Володимир Ковальчук.

    Слова вдячності лунали також від помічників народного депутата України Павла Дзюблика та депутата обласної ради Анатолія Подіка.

      Місцевих творців прекрасного із професійним святом привітав начальник відділу культури і туризму Хорошівської селищної ради Олег Шишук.

       Всі виступаючі подякували працівникам культури за працю, творчість, натхнення та вручили цінні подарунки і грошові премії.

      Гості свята - працівники відділу культури Станишівської ОТГ подарували всім присутнім незабутні враження та радість для душі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь