Пошук

День села Поромівка

Дата: 19.10.2018 10:16
Кількість переглядів: 1222

            14 жовтня чудового осіннього дня, коли наша країна відзначає День захисника України, День козацтва та свято Покрови, у селі Поромівка відзначали День села.

           Святкова програма розпочалася у концертній залі сільського Будинку культури. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали і тих хто народився цього річ в селі, і найстаршого жителя.Вітали також  місцеві аматори сцени та сольні виконавці, які присвятили рідному селу свої танці, пісні та поетичні твори. І дорослі, і маленькі аматори сцени доклали всіх зусиль, аби подарувати глядачам приємні святкові емоції. Їм це вдалося, адже всі виступи супроводжувались гучними оплесками.

           Щирими оплесками вітали і в.о.старости Лариса Войтюк, яка зазначила, що День села – це свято яке єднає усіх жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє, історія села, є часточкою історії Держави, яку творять люди і щоденною працею заслуговує на глибоку повагу, кожен, хто хоче бачити наше село сильним та процвітаючим, а жителів щасливими та забезпеченими.

           Зі сцени цього дня лунали щирі вітання від шановних гостей свята - селищного голови Хорошівської селищної ради Столярчука Володимира Володимировича, помічника депутата обласної ради Горнович Тамари Олександрівни та вручені подарунки.

          Однак,  найбільш яскравим, емоційним і душевним був момент з вшанування односельчан, що повернулися  із зони проведення антитерористичної операції на Сході України. Коли  їх позвали на сцену,   ввесь зал,  всі присутні і дорослі,  і сивочолі,  і зовсім юні рукоплескали своїм мужнім землякам. Це вони  вирощують хліб, це вони коли нависла загроза над Україною, мовчки як годиться справжнім патріотам, справжнім чоловікам взяли в руки зброю і відстоювали  мир і спокій в своєму рідному селі і на всій Україні. На честь свята Дня захисника України  військовий комісар Хорошівського військового комісаріату Штурнак Сергій Іванович вручив медалі , місцевий підприємць – грошові подарунки, школярі піднесли квіти. Коли ж після слів вдячності за їх ратний труд вони, воїни-атовці,  стали спускатися  до зали всі присутні знову аплодували І  це була найщиріша подяка від земляків за їх мужність і  сміливість.

           Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Поромівку. Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки, буде щирою фінансова підтримка від меценатів і творча – від людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь