Козацькі забави

Дата: 16.10.2018 16:55
Кількість переглядів: 1145

       14 жовтня з нагоди відзначення Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення провів спортивні змагання «Козацькі забави» за участю команд старостинських округів та Хорошівської селищної ради.

       Свято розпочалося хвилиною мовчання по вшануванню пам'яті славних наших предків козаків та їх героїчних потомків, солдатів Другої світової війни та військовослужбовців Збройних сил України зони АТО, які загинули відстоюючи незалежність та єдність нашої держави. Селищний голова Столярчук В.В. привітав гостей свята, вручив подяки та цінні подарунки ветеранам спорту, озвучив, що призовий фонд змагань становить 10 тисяч гривень. Присутні мали змогу подивитися показовий виступ з фрі-файту, аеробіки вихованців Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи.

       Після урочистої частини розпочалися змагання 6 команд – учасниць з міні-футболу, волейболу, перетягування каната та піднімання гирі. В процесі змагань присутні гості та учасники мали змогу почастувалися бутербродами та чаєм, спробувати смачний козацький куліш, рибну юшку, яку з любов’ю приготували помічники свята голова ФСК «Спартак» Ющенко П.М., вчитель Хорошівської гімназії Новосадов Г.С. Змагання пройшли за сприяння Хорошівської селищної ради, відділу сім`ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення, підтримки спонсора ПП «Кванта ЛЧ».

       За підсумками проведення  змагань в загальнокомандному заліку І місце посіла команда Хорошівської селищної ради та отримала нагороду в сумі 4 тисячі гривень,  ІІ місце - команда Дворищенського старостинського округу та отримала винагороду  -3 тисячі грн,  ІІІ місце посіли спортсмени з  Рижанського округу– 2 тисячі грн,  ІV місце посіла Сколобівська команда– 400 грн, п’яте та шосте місце розділили між собою команди Краївщинського та Зубринського старостинських  округів з нагородою по 300 грн кожній.  Відділ сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення дякує всім хто приймав участь в організації, проведенні свята та суддівській колегії, яка обслуговувала змагання.

       Учасники та гості залишилися задоволені та пропонували такі свята проводити частіше.    

О.В.Кучер , заступник начальника ВІДДІЛУ СІМ’Ї, ДІТЕЙ, МОЛОДІ, СПОРТУ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь