Пошук

ХОРОШІВ  СВЯТКОВИЙ

Дата: 04.09.2018 21:47
Кількість переглядів: 1014

27-ї річницю Дня Незалежності України та 473-ю річницю Дня селища Хорошів урочисто відсвяткували в Хорошеві 24 серпня.

Святкові заходи розпочались із велопробігу. Першими були найменші учасники від 5 до 10 років, потім дорослі боролись за головні призи – велосипеди та грошові винагороди.

Центральна площа селища із самого ранку лунала дзвінкими голосами дітлахів, які прийшли взяти участь в іграх, конкурсах та естафетах, організованих веселими клоунами та артистами Житомирського  академічного обласного театру ляльок.

Також із маленькими мешканцями селища проводили майстер-клас  працівники Львівської шоколадної майстерні. Всі присутні були радісні та задоволені, веселих спогадів вистачить на довго.

Святкова ярмарка, організована старостинськими округами громади та народними умільцями стала окрасою свята. Все було святково оформлено, на столах були розміщені різноманітні українські страви, кожний бажаючий міг спробувати і оцінити уміння сільських кухарів, була можливість придбати вироби із бісеру, дерева та глини.

Урочиста хода «Парад вишиванок»  зібрала велику кількість бажаючих. Всі установи та організації  Хорошева взяли активну участь у цьому дійстві.

Урочиста частина почалась із святкових привітань селищного голови Володимира Столярчука, голови районної державної адміністрації Галини Ширченко та заступника голови районної ради Лілії Ковальчук. Керівники привітали громаду смт Хорошева з Днем селища та жителів району з Днем незалежності України.

Також до слова були запрошені керівники делегацій з міст-побратимів Ожиша (Польща)- Моніка Лепіцька-Гіз,  Скуодаса (Литва) –Петрас Пушинскас, Єльська (Білорусія)- Оксана Захарченко.

За вагомий внесок у розвиток  медичної галузі Знаком Пошани «Почесний громадянин смт Хорошів» нагороджений Мороз Олександр Миколайович – лікар з медицини невідкладних станів відділення - пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги смт.Хорошів.

Також, Володимир Столярчук нагородив грамотами виконавчого комітету Хорошівської селищної ради фрезерувальників ПП «Полісся» Олександра Яковенка та Бориса Кравченка за високий професіоналізм та майстерність.

Переможцями конкурсу у номінації "Найошатніша квітково оформлена присадибна ділянка "  з врученням знаку "Двір зразкового порядку" стали:

Журавченко Галина Петрівна, Мельник Валентина Володимирівна, Онофріюк Валентина Григорівна.

 

Після офіційної частини жителі селища та гості змогли насолодитись музичними номерами та композиціями співаків і музичних колективів, дітлахи розважались на дитячих атракціонах. Захоплюючим видовищем для всіх стало «Байкер-шоу», а ввечері молодь досхочу натанцювалась на святковій дискотеці.

СПОНСОРИ ПРОВЕДЕННЯ ВЕЛОПРОБІГУ:

ТОВ «Трилліант» ( директор Яхимович Мечислав Іванович)

ПП Федорович Юрій Іванович

ТОВ «Милар» ( директор Кравченко Василь Анатолійович)

ТОВ «Веста» (директор Жеревко Юрій Олександрович)

ПП « Кванта –ЛЧ» (директор Ренкас Микола Віталійович)

 

СПОНСОРИ ПРОВЕДЕННЯ МАЙСТЕР-КЛАСУ ВІД ЛЬВІВСЬКОЇ МАЙСТЕРНІ ШОКОЛАДУ:

ПП «Вла Бо Де»

ТОВ «Діва Агролан» (директор Король Руслан Сергійович)

Депутат обласної ради Ковальчук Володимир Кирилович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь