Пошук

Благодійна допомога

Дата: 17.07.2018 13:59
Кількість переглядів: 905

Кожний громадянин має право  гарно одягатися, добре харчуватися, але з певних причин є багато людей  з проблемами низького матеріального становища, які чекають на будь - яку допомогу.

Чергова гуманітарна допомога надійшла до відділу сімї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення Хорошівської селищної ради від Церкви ЄХБ (Прокопчук В.А.). Щоразу ми намагаємося розділити таку допомогу серед різних малозабезпечених  категорій населення, але іноді виникають деякі незадоволення людей, які вже отримували і знову претендують на допомогу.  Таким громадянам ми роз’яснюємо, що необхідно трохи почекати та дати змогу  іншим сім’ям отримати допомогу. На цей раз одяг, взуття, іграшки, та продуктові набори отримали 30 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах,  8 внутрішньо переміщених сімей з дітьми. Продукти харчування  отримали 133 одиноких непрацездатних громадян, які обслуговуються соціальними робітниками відділу, 3 особам з вадами опорно-рухового апарату видані засоби реабілітації (візочок, палиці).

Кожного разу при проведенні благодійної акції  радієш, коли бачиш задоволені обличчя людей, і ще раз дякуєш Богу, що є такі небайдужі люди, які можуть підтримати наше населення, допомогти, не чекаючи подяки.

                   О.В.Кучер , заступник начальника


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь