Фонд соціального страхування інформує

Дата: 13.02.2018 15:27
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

          Хорошівське відділення Фонду соціального страхування повідомляє, що з серпня 2017 року відбулося злиття Фонду соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Нова адреса відділення Фонду: смт.Хорошів, вул.Героїв України,13-а.

         Слід зазначити що дане об’єднання здійснювалось із однією метою, це покращення соціальних стандартів обслуговування людей з інвалідністю, а також всіх осіб, які звертаються до Фонду за отриманням необхідної інформації та проведення необхідних виплат (лікарняні, в разі смерті працівника).

        Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 27.12.2017 року №1053 «Про перерахування розміру страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності та членам їх сімей» працівниками Хорошівського відділення було проведено перерахування розміру страхових виплат потерпілим.

       Також хочемо повідомити, що для більшої зручності оздоровлення наших потерпілих, Правлінням Фонду прийнято рішення, що лікувальний заклад вибирає за бажанням сам потерпілий та період коли бажає оздоровитись. При цьому оплата путівок проводиться за рахунок коштів Фонду у повному розмірі.

       У відділенні постійно проводиться моніторинг справ із тимчасово переміщеними особами, які мають професійні травми на виробництві. На разі відділення проводить виплати 19 тимчасово переміщеним особам. Для даних осіб також передбачено оздоровлення в лікувальних закладах, отримання медикаментів.

       Відділенням проводяться перерахування коштів для фінансування страхувальників з надання матеріального забезпечення застрахованим особам виплат по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологам, на поховання. Так з серпня 2017 по січень 2018 року надійшло 1034 заявок на загальну суму 6млн.471тис.123грн.

        

            Начальник відділення                                                                                     О.В.Ющенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь