Співпраця відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення з соціальними партнерами – запорука успіху в проведенні соціальної роботи

Дата: 26.01.2018 14:29
Кількість переглядів: 828

          Співпраця відділу сім’ї, дітей, молоді, спорту та соціального захисту населення з соціальними партнерами – запорука успіху в проведенні соціальної роботи. Щомісяця відділ проводить  семінари – навчання  для соціальних робітників з метою підвищення кваліфікації, загального розвитку,  використання отриманої інформації в роботі.

          Так,  24 січня 2018 року відбувся семінар за участю працівників Хорошівської центральної бібліотеки, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

         Працівники бібліотеки провели літературну годину «Народе мій, до тебе я ще вернусь…», зробили книжкову виставку та ознайомили учасників семінару з його творчістю з нагоди 80-річчя від дня народження Василя Стуса - видатного українського поета, перекладача, прозаїка, літературознавця, правозахисника, лауреата Державної премії ім..Т.Г.Шевченка.

         Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Антонюк Г.С. поінформувала присутніх про програму державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається безготівково, у вигляді житлових субсидій,  порядок оформлення та призначення житлово-комунальної субсидії, термін прийому документів.

       На даний час для 116 громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні та  потребують оформлення житлово-комунальної субсидії, соціальні робітники оформили відповідні документи та подали  в УПСЗН.

       На сьогодні всі 135 підопічних відділення соціального обслуговування дома обстежені сімейними лікарями ЦПМСД, зроблені висновки про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі.

       Надалі працюватимемо на благо найуразливіших категорій населення громадян, щоб значно поліпшити їх життя а також будемо проводити консультативно - роз’яснювальну роботу щодо їх соціального захисту.

 

Соціальний працівник  Н.А.Якубенко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь