Зустріч з жителями села Краївщина

Дата: 28.04.2017 13:59
Кількість переглядів: 1013

Фото без опису     27 квітня 2017 року в місцевому клубі пройшла зустріч з виборцями  села Краївщина Хорошівської об’єднаної громади з селищним головою Столярчуком Володимиром Володимировичем, депутатами селищної ради: секретарем ради - Грозовським Віктором Йосиповичем, начальником відділу земельних ресурсів - Засімчуком Сергієм Миколайовичем, начальником відділу  економічного розвитку та інвестицій - Городнюк Тетяною Павлівною.

     Селищний голова проінформував жителів села Краївщина про плани розвитку Хорошівської об’єднаної громади вцілому та окремо по селах Краївщинського старостинського округу. Так до виборців було доведено плани благоустрою сіл округу: зокрема освітлення, грейдерування вулиць, зрізання всохлих та аварійних дерев по узбіччях доріг, біля фельшерсько акушерського пункту, ставу та на кладовищі. На звернення громадян було викладено бачення селищної ради по реальному ціноутворенню на молоко з домогосподарств, використання бувшого дитячого садка та приведення ставка в селі Краївщина в належний стан.

       Начальником відділу земельних ресурсів була доведена інформація про оформлення технічної документації під пасовища, порядку розірвання договорів оренди паїв, оформлення спадщини на земельні ділянки, що перебувають у власності громадян.

     Секретарем ради роз’яснено порядок оформлення правовстановчих документів на житлові будинки громадян, прийняття спадщини на житлові будинки, наведено перелік необхідних документів для спрощеннного оформлення власності на будинки, збудовані до 1992 року.

      Також було прийнято до вирішення  звернення громадян села про опалення місцевого клубу, оформлення земельної ділянки місцевої школи. Жителів села турбує ріст пияцтва та самогоноваріння серед односельців, скорочення посади санітарки в  фельшерсько акушерському пункті, ремонт доріг Укравтодору, відкриття рейсу автобуса до села Краївщини після 17:00 та ряд інших питань, вирішення яких можливе тільки зі співпрацею з органами державної влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь