15 лютого – День виводу військ з Афганістану

Дата: 16.02.2018 11:00
Кількість переглядів: 1046

    15 лютого – День виводу військ з Афганістану

       ...і стали Героями, взірцем для теперішніх поколінь - як захищати рідний край, як бути мужніми та самовідданими, чесними та вірними.

       Це про воїнів – афганців, з якими зустрічалися мешканці селища у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

       15 лютого урочисті заходи розпочались біля пам`ятного знаку героям-афганцям в смт.Хорошів, а далі продовжились святковим концертом в малому залі Хорошівського будинку культури.

       «29 років тому закінчилась війна в Афганістані і почався вивід радянських військ. Для наших військових та їх матерів це було дійсно свято» - зазначив селищний голова Володимир Столярчук, який подякував всім за героїзм, відвагу та вручив грамоти виконавчого комітету Алієвій Ганні Іванівні та Коченку Анатолію Петровичу за самовіддане служіння Батьківщині та  з нагоди виведення військ з Афганістану.

       Військовий комісар Сергій Штурнак вручив нагрудні знаки Міністерства оборони України Іщуку Василю, Кравченку Сергію, Ткаченку Сергію з Хорошева, з Нової – Борової – Полтораку Володимиру, з с.Топорище – Адамовичу Сергію.

       Шановні воїни – афганці! Нехай Вас ніколи більше не потурбують воєнні події, нехай кожен Ваш день буде сповнений миром, спокоєм, добром!

       Слава Героям!

  Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь