РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 20.11.2017 09:32
Кількість переглядів: 1082

Фото без опису

УКРАЇНА

ХОРОШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

від 16.11.2017        №28

     Згідно ст.13, ч.4 п.20 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", та Порядком організації громадських слухань затвердженого рішенням шостої сесії Хорошівської селищної ради 8 - го скликання від 20.06.2017 р. № 129, з метою обговорення питань місцевого значення.

        1. Провести 26.11.2017 о 14 годині за адресою: вул. Михайлівська,14 (приміщення клубу с. Краївщина) громадські слухання для жителів сіл: Краївщина та Шадура, за ініціативою групи у складі: Марченко Бориса Сергійовича, Антонюка Анатолія Миколайовича, Подіка Ярослава Івановича, щодо обговорення  діяльності ПП «Луч» з приводу будівництва кар’єру промислової розробки родовища габро «Шадурське», який знаходиться на землях Хорошівської селищної ради.

    2. Протягом п’яти днів скласти план підготовки і проведення громадських слухань, визначити осіб, відповідальних за виконання його окремих етапів і плану в цілому та затвердити його у селищного голови (додаток № 1).

     3. Організувати попереднє вивчення питань, що виноситься на громадські слухання, у разі необхідності залучити до його вивчення експертів, фахівців з промислової розробки родовищ каменю та запросити на громадські слухання депутата селищної ради по виборчому округу № 21 Городнюк Тетяну Павлівну.

   4. Проінформувати учасників громадських слухань про дату, час і місце їх проведення, питання, що виносяться на обговорення; порядок проведення слухань.

      5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю  за собою.

 

          Селищний голова                                                                                              В.В. Столярчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь