Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГІВ У ФОРМІ АУКЦІОНУ З ПРОДАЖУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ У ВЛАСНІСТЬ

Дата: 09.10.2017 08:31
Кількість переглядів: 800

ІНФОРМАЦІЯ

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГІВ У ФОРМІ АУКЦІОНУ

 З ПРОДАЖУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ У ВЛАСНІСТЬ

Організатор земельних торгів: Хорошівська селищна рада Хорошівського району Житомирської області.

Виконавець земельних торгів:  Житомирська товарна агропромислова біржа, 10001, м. Житомир, проспект Незалежності, 91/1,

Характеристика лоту № 1:

  • земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Житомирська область, Хорошівський район, смт. Хорошів, вул. І.Франка, 7.
  • кадастровий номер: 1821155100:01:001:0677;
  • площа:  0,1000 га;
  • категорія земель – землі житлової та громадської забудови;
  • цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

       Стартова ціна продажу земельної ділянки у власність – 38060,00 грн. (тридцять вісім тисяч шістдесят  гривень 00 копійок) без ПДВ.

Крок торгів – 5% від стартової ціни: 1903,00 гривень

Розмір реєстраційного внеску: 800,00 гривень без ПДВ.

Розмір гарантійного внеску: 5% стартової ціни продажу – 1903,00 гривень.

       Містобудівні умови та обмеження: Обмеження у використанні земельної ділянки: охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи, площа на яку поширюється дія обмеження 0,0150 гектарів.

       Обов’язкові умови використання земельної ділянки:

- дотримання вимог та обмежень, зазначених у висновках погоджувальних організацій, які мають бути враховані при використанні території;

- встановлюється право власників (експлуатуючих організацій) мереж на їх обслуговування;

- при необхідності зняття ґрунтового покриву із земельної ділянки дотримуватись вимог ст. 168 Земельного кодексу України;

- земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням та у відведених межах згідно ст. 91 Земельного кодексу України;

- дотримання вимог ст. 48 Закону України «Про охорону земель» та ст. 15 Закону України «Про відходи» та інших вимог природоохоронного законодавства.

              Порядок оформлення результатів торгів та умови продажу:

  1. Протокол земельних торгів підписується Переможцем, Ліцитатором та Організатором земельних торгів або його представником негайно після закінчення торгів за лотом та затверджується Організатором земельних торгів. 
  2. Договір купівлі-продажу земельної ділянки між Хорошівською селищною радою Хорошівського району Житомирської області та Переможцем торгів укласти безпосередньо в день проведення торгів, який підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню. З  одруженою фізичною особою договір купівлі-продажу укладається при умові подання Переможцем торгів до укладення договору купівлі-продажу нотаріально засвідченої згоди другого з подружжя, згідно з ст.65 Сімейного кодексу України. 
  3. Ціну продажу земельної ділянки, право власності якої набуто на земельних торгах у формі аукціону, сплатити переможцю торгів не пізніше 3 (трьох) банківських днів з дня укладання договору купівлі-продажу.
  4. Право власності на земельну ділянку, набуте за результатами проведення земельних торгів у формі аукціону, підлягає державній реєстрації в порядку визначеному законом.
  5. Відповідно до п.31 ст.137 Земельного кодексу України та Рішення №218 восьмої сесії восьмого скликання Хорошівської селищної Хорошівського району ради Житомирської області «Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки та продажу права власності на конкурентних засадах торгах» від 07.09.2017 року на переможця земельних торгів покладається зобов’язання відшкодувати витрати: Організатора по виготовленню проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в сумі 8000,00 гривень; звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки  в сумі 4000,00 гривень; суму втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, в сумі 4897,00 гривень, оплатити винагороду Виконавцеві земельних торгів в розмірі 5 відсотків ціни, за якою здійснюється купівля-продаж земельної ділянки, але не більше як 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

       6. Переможцю земельних торгів, який відмовиться від підписання протоколу аукціону, укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки, повного розрахунку за придбаний лот в терміни, визначені чинним законодавством та умовами договору, гарантійний внесок не повертається, результати торгів анульовуються, сам покупець до наступних торгів не допускається, а кошти в розмірі продажної ціни, що склалася за результатами торгів стягуються з Переможця торгів, як неустойка (ст.549 ЦКУ) в судовому порядку згідно чинного законодавства.

     Для участі в земельних торгах необхідно:

  1. Сплатити з рахунку, відкритого в банку :
  • реєстраційний внесок – 800,00 гривень без ПДВ на рахунок Житомирської товарної агропромислової біржі р/р 26506455 в філії ПАТ «ПУМБ»,  МФО 334851, ЄДРПОУ 30736919; призначення платежу: «Реєстраційний внесок для участі в земельних торгах (аукціоні)».
  • гарантійний внесок – 1903,00 гривень без ПДВ на рахунок Житомирської товарної агропромислової біржі р/р 26501267 в філії ПАТ «ПУМБ»,  МФО 334851, ЄДРПОУ 30736919; призначення платежу: «Гарантійний внесок для участі в земельних торгах (аукціоні)».
  1. Оформити та подати заяву з необхідною інформацією та підтверджуючими документами, а також з документами, що підтверджують сплату реєстраційних та гарантійних внесків, Виконавцю торгів за адресою Житомирської товарної агропромислової біржі: 10001, м. Житомир, проспект Незалежності, 91/1 (відповідальна особа – Іванченко Ярослав Станіславович), телефон для  довідок (0412)41-33-09, 41-33-11.
  2. Укласти договір про умови участі в земельних торгах у формі аукціону з Виконавцем земельних торгів в редакції Виконавця.

         Земельні торги у формі аукціону призначено на 06 листопада 2017 року.

 Прийом заяв закінчується за три робочі дні до проведення земельних торгів.

         Останній день прийому заяв – 31.10.2017 року до 17 год.00 хв.

         Місце проведення торгів: Житомирська область, смт. Хорошів,  вул. Героїв України, 13, зал засідань Хорошівської селищної ради. Початок торгів об 11.00 год. Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 08-00 год. до 10-40 год. за адресою: Житомирська область, смт. Хорошів,  вул. Героїв України, 13, зал засідань Хорошівської селищної ради.

         З питань детального ознайомлення з технічною документацією на земельну ділянку звертатись на Житомирську товарну агропромислову біржу в робочі дні з 09.00 до 17.00 год. за адресою: м. Житомир, проспект Незалежності, 91/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь