Святкування Дня села

Дата: 14.11.2017 14:50
Кількість переглядів: 1209

Фото без опису

11 листопада видався багатим на проведення Дня села в Хорошівській громаді.

Святкування  Дня села Давидівка розпочався із приємного частування усіх жителів смачною ухою та запашним пловом. У фойє Давидівського будинку культури розмістилась невеличка виставка виробів народних умільців: вишиванки, вироби із паперу та тканини.

       Зі святкової сцени лунали привітання  від в.о.старости Галини Перчук, отця Миколи, директора Давидівського НВК Наталії Рип`янчин.

    Заступник селищного голови Василь Зіник звернувся до всіх присутніх із поздоровленнями та від імені Хорошівської селищної ради вручив директору школи сертифікат на суму 10 тис.грн.  для облаштування санвузлів у Давидівському  навчальному закладі.

    Для  усіх  жителів села та запрошених лунали веселі пісні, вірші, гуморески, які підготували аматори Давидівського старостинського округу.

 

День села Дворище розпочався із привітання в.о.старости Віталія Пантуса. Очільник побажав мирного неба та міцного здоров`я усім жителям.

      До вітання приєднався заступник селищного голови Василь Зіник, який вручив подарунки для дитячого садочка та школи,  на старостинський округ вручив  пилосос.

     Окрасою свята були номери художньої самодіяльності від аматорів та працівників Дворищенського Будинку культури, які вибороли Гран-прі в огляді-конкурсі серед працівників культури Хорошівської громади.

      Хочеться вірити, що проведення Дня села по всіх старостинських округах Хорошівської громади продовжить добру традицію і в наступні роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь