Пошук

Відбулася робоча зустріч щодо організації громадських, суспільно-корисних та інших робіт на території Хорошівської ТГ

Дата: 16.05.2023 10:49
Кількість переглядів: 137

Як повідомляє Хорошівське управління Житомирської філії Житомирського ОЦЗ, 16 травня відбулась робоча зустріч, у якій взяли участь Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук,  заступник Хорошівського селищного голови Сергій Засімчук,  начальник Хорошівського управління Житомирської філії Житомирського ОЦЗ Оксана Альбрехт. Під час зустрічі присутні обговорили питання організації громадських, суспільно-корисних та інших робіт тимчасового характеру на території Хорошівської територіальної громади.

На підставі запровадження трудової повинності до суспільно-корисних робіт залучаються зареєстровані безробітні та інші незайняті особи, зокрема внутрішньо переміщені, а також працівники функціонуючих в умовах воєнного стану підприємств, за домовленістю з керівниками.

Громадські роботи передбачають добровільну участь громадян, які перебувають на обліку у службі зайнятості як шукачі роботи, а також працівники, які втратили частину заробітної плати внаслідок зупинення (скорочення) виробництва.

На сьогоднішній день до суспільно-корисних робіт на території Хорошівської ОТГ залучено 24 безробітних. До участі у громадських роботах заплановано залучити у травні 5 безробітних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь