День медичного працівника.

Дата: 21.06.2017 16:22
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису     15 червня у великому залі, Хорошівського будинку культури відбулись урочисті заходи до Дня медичного працівника. З вітальним словом до запрошених звернулась голова Хорошівської райдержадміністрації Ширченко Галина Іванівна, голова районної ради Ющенко Андрій Петрович, також від керівництва району були вручені грамоти кращим медпрацівникам.

     Хорошівський селищний голова Столярчук Володимир Володимирович подякував за гарну роботу всім лікарям, медсестрам, ветеранам охорони здоров`я Хорошівського району, вручив грамоти та подарунки: Солопаці Руслану Володимировичу, Собко Олександру Федоровичу, Мосійчуку Ігорю Вікторовичу, Дураві Євгенію Володимировичу, Угринчук Анні Андріївні, Семенюк Любові Олександрівні, Бількевич Тамарі Григорівні.

     Також від Хорошівської селищної ради керівникам Хорошівського ЦПМСД Стецюку Павлу Івановичу та Хорошівської ЦРЛ Багінській Нелі Францівні вручено сертифікати на суму 25 тисяч гривень на покращення матеріально - технічної бази даних закладів.

     Приємним подарунком для всіх присутніх були привітання та нагородження своїх колег від двох головних лікарів Стецюка П.І. та Багінської Н.Ф.

     Для всіх медичних працівників зі сцени  лунали щирі вітання, пісні, художні композиції від аматорів Хорошівського будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь