Хорошів святковий

Дата: 30.08.2017 09:45
Кількість переглядів: 1898

Фото без опису     26 серпня в смт Хорошів відбулись урочисті та святкові заходи з нагоди 26-ї річниці Дня незалежності України та 472-ї річниці з Дня селища.

     Першими відкрили свято наймолодші учасники - школярі та дошкільнята навчально-виховних закладів селища, які  взяли участь в конкурсі малюнка на асфальті « Моє селище в майбутньому!»

     Юні художники передали естафету святкових заходів велосипедистам, які прийняли участь у велопробігу по селищу. Першими були найменші учасники від 5 до 10 років, потім дорослі боролись за головні призи – по три новенькі велосипеди та квитки на атракціони.

     Також з початку святкування проводились виставки квіткових композицій «З Днем незалежності, Україно!» та Святкова ярмарка, організована старостинськими округами громади.Все було святково оформлено, на столах були розміщені різноманітні українські страви, кожний бажаючий міг спробувати і оцінити уміння сільських кухарів.

     Окрасою свята стала урочиста хода «Парад вишиванок». Всі установи та організації Хорошева взяли активну участь у цьому дійстві. Також всі бажаючі жителі містечка долучились до святкової ходи.

     Урочиста частина почалась із святкових привітань селищного голови Володимира Столярчука, голови районної ради Андрія Ющенка. Керівники привітали громаду смт Хорошева з Днем селища та жителів району з Днем незалежності України.

     Також до слова були запрошені керівники делегацій з міст-побратимів Ожиша (Польща)- Збігнєв Влодковський,  Скуодаса (Литва) –Дайва Будрене, Єльська (Білорусія)- Сергій Мотузко.

     За вагомий внесок у культурний  розвиток  селища Знаком Пошани «Почесний громадянин смт Хорошів» нагороджений Горностай Ілля Дмитрович – керівник народного духового оркестру Хорошівського Будинку культури.

     Також Володимир Столярчук нагородив грамотами виконавчого комітету Хорошівської селищної ради в.о.старост Дашинки – Любов Шевченко, Зубринки – Леоніда Маркевича, Сколобова – Миколу Лисюка.

     Офіційну частину супроводжували музичні номери колективів художньої самодіяльності Житомирської області та Білорусії.

     Переможцями конкурсу у номінації "Найошатніша квітково оформлена присадибна ділянка, клумба"  з врученням знаку "Двір зразкового порядку" стали:

Єрко  Софія Андріївна, Козак Віталій Віталійович,Степаненко Ірина Антонівна, Кириченко Катерина Миколаївна, Собко Василь Васильович, Прокопчук Павло Михайлович.

 У номінації "Найквітучіша установа, організація, підприємство": 

ПАТ «Кварцсамоцвіти»,  ФОП Бєла Раїса Броніславівна

За чудову організацію Святкової ярмарки всі  старостинські округи отримали грошову винагороду: за І місце – Грушки в сумі 10 тис.грн., за ІІ місце – Рижани в сумі 7 тис.грн., за ІІІ місце – Дворище в сумі 5 тис.грн., решта отримали заохочувальні винагороди по 2-3 тис.грн.

Після офіційної частини жителі селища насолоджувалися музичним номерами та композиціями співаків та музичних колективів, дітлахи розважались на дитячих атракціонах.

Спонсорами  Дня селища виступили:

ПП Ренкас Микола Віталійович

ТОВ "Трилліант": Ренкас Сергій Миколайович, Чайківський Віктор Костянтинович Яхимович Мечислав Іванович.

ФОП  Федорович Юрій Іванович



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь